Nyheter » 2011 » Februar » Grasrotandelen

2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2017 | Februar - Mars - Mai - November

22.02.2011

1. mars 2009 startet Norsk Tipping med det de har kalt «grasrotandelen». Det hele går ut på at du som spiller kan velge hvilket lokalt formål andelen skal gå til. Andelen er fem prosent av det som det tippes for i din kommune. Bare i Øvre Eiker kommune tippes det for halvannen million kroner i året.

Jeg vil at GRASROTANDELEN min skal tilfalle Vestfossen Idrettsforening.(Orgnr:958 454 759)

Meld fra til NORSK TIPPING i dag!

Grasrotandelen går ikke utover innsatsen eller premien din, men kommer i tillegg til det du spiller for.

Spillerkortet
Spillerkortet til Norsk Tipping er selve nøkkelen til Grasrotandelen. Når du har funnet frem til den du ønsker å støtte, blir dette registrert på deg som spiller. Grasrotandelen gjelder på alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra.
Vinn – vinn!
Det har ingenting å si om du taper eller vinner på spillet ditt. Du blir heller ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto gir Norsk Tipping fem kroner som går direkte til den mottakeren du selv har knyttet til deg.

SPRE DETTE GLADE BUDSKAP TIL ALLE VENNER OG KJENTE. DU VIL DA STØTTE ØVRE EIKERS STØRSTE IDRETTSFORENING OG SAMTIDIG VÆRE MED Å OPPRETTHOLDE DET STORE AKTIVITETSNIVÅET FOR BARN OG UNGE I BYGDA VÅR.

Alle gruppene i VIF vil få goder av utbetalingene fra Norsk Tipping.

Klikk på linken for mer informasjon. https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/for_lag_og_foreninger/sok_grasrotmottaker

Vestfossen IF, Postboks 146 Vestfossen, 3320 VESTFOSSEN
Vestfossen Idrettsforening © 2009-17 Leder: Anette H. Solbakken - ledervif@gmail.com

Innholdsoversikt - Webpublisering og webdesign med Siteman CMS