Nyheter » 2011 » Mai » Tusen, tusen, tusen TAKK

2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2017 | Februar - Mars - Mai - November

Tusen, tusen, tusen TAKK

02.05.2011

Tusen, tusen, tusen TAKK for all hjelp fra foreldre og spillere i Vestfossen Cup 2011! Sammen har vi igjen laget en veldig bra turnering.

Det er et stort løft og krever stor innsats av noen og litt innsats av alle.
Dere er en fantastisk fin og positiv gjeng å samarbeide med. Initiativrike, utholdne og kreative til å finne løsninger der andre ser problemer.
Derfor klarer vi som en så liten organisasjon å lage et så bra produkt som Vestfossen Cup er.

Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra våre gjester, som fra Magnus Seip (DFI trener J12 + J15): Vestfossen cupen er den beste cupen vi er på i Norge i løpet av året :)

Jeg er også utrolig stolt over de sportslige prestasjonene til våre lag. J13 i A finale er det jeg er mest imponert over.
Jeg er helt overveldet over at G96 klarte 3 plassen og at G97 slo Greipstad.

Vi må også huske på det endelige målet som er å gi våre ungdommer en fin idrettslig/sosial opplevelse.
Våre håpefulle ser hva vi foreldre gjør sammen, de bidrar selv (rigging, toastpakking, rydding, dømming, etc) og der er også en viktig læring.

Det økonomiske resultatet blir sikkert bra i år også, og det er det som gir oss muligheten til å ha et såpass stort aktivitetsnivå som vi har.
Husk at en treningstime i hall koster 300 kr og vi er storforbruker. Hver spiller koster ca 6000 kr å drifte pr år.

Trening fremover: Husk, vi tar en velfortjent pause nå frem til torsdag 19 mai. Periodeplan blir publisert på nettsidene.
Det bør være full fokus på skole og terminprøver i denne perioden.

-ulf

Vestfossen IF, Postboks 146 Vestfossen, 3320 VESTFOSSEN
Vestfossen Idrettsforening © 2009-17 Leder: Anette H. Solbakken - ledervif@gmail.com

Innholdsoversikt - Webpublisering og webdesign med Siteman CMS