Nyheter » 2013 » Mars » Øvre Eiker Skolemesterskap 2013

2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2017 | Mars - April

Øvre Eiker Skolemesterskap 2013

07.03.2013

Øvre Eiker skolemesterskapet arrangeres av ungdomsgruppene i Hokksund Håndball (J97 & J98) og Vestfossen Håndball (G97/96 og J97).

Skolemesterskapet arrangeres av ungdomsgruppene i Hokksund Håndball (J97 & J98) og Vestfossen Håndball (G97/96 og J97). Disse flotte ungdommene organiserer alt fra kakebaking, kiosksalg, kampsekreteriat, lagledelse og kampledelse. De får ny og fin erfaring og viser at de kan og vil. Det er muligens ikke alle de hundrevis av foreldre, tanter, onkler, søsken og venner som kjenner til denne organisasjonsmodellen, men slik er det; "Sammen for Øvre Eiker". "Ungdom for barn".

Ser man bare på resultater og konkurransen, er nivået svært ulikt. Særlig Vestfossen BS og Hokksund BS har mange håndballspillere og de ønsker å vise sine kunster og egenskaper for de fullstappede tribunene. Rivaliseringen er stor på banen, også mellom venner og lagkammerater som går på ulike skoler. Men etterpå er man like gode venner som før, noen finner nye venner og andre finner gamle venner som de ikke har sett på lang tid.

Gutteklassen ble således ingen spennende affære da det kun var Ormåsen BS som kunne by Vestfossen BS noe motstand. Vestfossenguttene (5 og 6 trinn) viste tekniske detaljer og spilleforståelse man sjelden ser på dette aldersnivået.

I jenteklassen derimot ble det tidelig klart at Vestfossen BS og Hokksund BS skilte seg ut som de klart beste lagene. Vestfossen BS hadde (som ifjor) så mange interesserte at de delte dagene mellom seg. 7 trinnet spillte i Sentrumhallen 18 januar, mens 5/6 trinnet spillte i Vestfossenhallen 25 januar. Hokksund stilte med et 6/7 trinn lag begge dager. Den siste jente kampen, altså mellom Hokksund BS og Vestfossen BS ble superspennende og superjevn. Vestfossen ledet gjerne med et mål, men Hokksund BS gav seg ikke og utlignet. Ved full tid sto det 8-8 og dermed ble det en ekstraomgang av 3 minutter. Vestfossen BS kom foran igjen, mens Hokksund BS utlignet. Vestfossen BS hadde muligheten til å avgjøre 30 sekuder før full tid, men Hokksund BS målvakten gjorde en superredning, Hokksund BS stormer i angrep, kaster ballen i mål, men 0,5 sekund for sent. Dermed ble det en ny ekstraomgang. Vestfossen BS tar igjen ledelsen, men Hokksund BS utligner like før slutt enda en gang. Kampen skal da avgjøres på "sudden death". Spillerne er nå ganske slitne så spillet bølger fram og tilbake. Avgjørelsen faller ikke før etter ca 4,5 minutt hvor Vestfossen sin venstrekant får løpt seg fri og knaller ballen i mål til 10-9 og ellevill jubel.
.

 
Våre samarbeidspartnere

Vestfossen IF, Postboks 146 Vestfossen, 3320 VESTFOSSEN
Vestfossen Idrettsforening © 2009-19 Leder: Anette H. Solbakken - ledervif@gmail.com

Innholdsoversikt